За добу окупанти обстріляли 15 населених пунктів Запорізької області

Яка ситуація у Запорізькій області на 24 вересня.

Яка ситуація у Запорізькій області на 24 вересня. Ілюстративне фото: t.me/starukhofficial

Події
24 вересня 2022 11:35

Розпочалася 213 доба повномасштабної війни РФ проти України. Ворог постійно обстрілює позиції наших військ. Яка ситуація у Запорізькій області на 24 вересня – повідомили у Запорізькій ОВА.

Ситуація на Запорізькому напрямку суттєво за добу не змінилася. Ворог здійснив обстріли позицій українських захисників, застосовуючи танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією ГУНП у Запорізькій області, минулої доби російські окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в таких населених пунктах: Запоріжжя, Малі Щербаки, Гуляйполе, Полтавка, Залізничне, Новопавлівка, Темирівка, Яблукове, Червоне, Приморське, Нестерянка, Новоандріївка, Білогір'я, Ольгівське, Малинівка, Дорожнянка, Оріхів. Повідомляється про 73 руйнування.

Нагадаємо, що вночі 24 вересня російська армія нанесла п'ять ракетних ударів по Запоріжжю. Відомо, що одна ворожа ракета влучила в житловий сектор обласного центру та викликала пожежу в багатоповерховому будинку. Є загибла та дев'ять поранених.

Також раніше ми писали, що сили протиповітряної оборони вночі 24 вересня збили одну російську ракету над Запоріжжям. На щастя, уламки ворожого снаряда впали поза містом, постраждалих немає.

З тимчасово окупованих територій за добу вдалося евакуювати 1065 людей. Серед них 218 – діти.

Тимчасово непідконтрольними територіями області зали

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах