За добу окупанти обстріляли 23 населених пункти Запорізької області

Яка ситуація у Запорізькій області на 22 вересня.

Яка ситуація у Запорізькій області на 22 вересня. Ілюстративне фото: t.me/kt20220224

Події
22 вересня 2022 14:05

Розпочалася 211 доба повномасштабної війни РФ проти України. Ворог постійно обстрілює позиції наших військ. Яка ситуація у Запорізькій області на 22 вересня – повідомили у Генштабі ЗСУ та Запорізькій ОВА.

Ситуація на Запорізькому напрямку суттєво за добу не змінилася. Ворог здійснив обстріли позицій українських захисників, застосовуючи танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Генштабі ЗСУ повідомили, що вогневого впливу зазнали близько 16 населених пунктів. Серед них - Вугледар, Пречистівка, Гуляйпільське, Нескучне, Времівка та Новопіль.

За інформацією ГУНП у Запорізькій області, минулої доби російські окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в таких населених пунктах: Запоріжжя, Степове, Малі Щербаки, Новоданилівка, Червоне, Криниця, Залізничне, Новоандріївка, Полтавка, Преображенка, Рівнопілля, Оріхів, Гуляйполе, Новомиколаївка, Нове, Білогір’я, Новоданилівка, Мала Токмачка, Преображенське, Дорожнянка, Ольгівське, Верхня Терса, Степногірськ. Повідомляється про 53 руйнування.

Нагадаємо, що сьогодні вранці, 22 вересня, у Запоріжжі пролунали вибухи. Стало відомо, що окупанти завдали дев'яти ракетних ударів по місту.

З тимчасово окупованих територій за добу вдалося евакуювати 793 людей. Серед них 177 – діти.

Тимчасово непідконтрольними територіями області залишаються населені пункти: Бердянського району, Мелітопольського району, Василівського району, Пологівського району (крім Оріхова та Гуляйполя).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах