У Запоріжжі ворожі ракети влучили у готель: є загиблий і поранені

У Запоріжжі ворожі ракети влучили у готель: є загиблий і поранені.

У Запоріжжі ворожі ракети влучили у готель: є загиблий і поранені. Фото: t.me/kt20220224

Події
22 вересня 2022 11:14

Сьогодні вранці, 22 вересня, у Запоріжжі пролунали вибухи. Стало відомо, що окупанти нанесли дев'ять ракетних ударів по місту.

Мішенню окупантів стали об’єкти інфраструктури та житлові будинки поруч з ними. Уже відомо про одного загиблого та п’ятьох поранених. Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко уточнив, що росіяни випустили дев’ять ракет по самому місту і передмісті. Російські терористи влучили також в електричну підстанцію. Через це південні громади Запорізького району зараз без світла. Є влучання і в телевежу. Руйновань зазнали житлові будинки навколо. 

- У результаті ворожих обстрілів було пошкоджено житлові будинки. Якщо ваша оселя також зазнала руйнувань, повідомляйте на 15-80. На цей час є інформація про п'ятьох поранених. На превеликий жаль, одна людина загинула, – повідомив виконуючий обов'язки мера Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Також відомо, що рятувальники після ракетного удару росіян витягли з-під завалів поранену німецьку вівчарку. Постраждалій тварині надали першу допомогу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах