Старух прокоментував 9 ракетних ударів по Запоріжжю

Старух прокоментував 9 ракетних ударів по Запоріжжю -

Старух прокоментував 9 ракетних ударів по Запоріжжю - фото: t.me/starukhofficial/3819

Події
22 вересня 2022 12:47

Сьогодні вранці, 22 вересня, окупанти запустили 9 ракет по Запоріжжію. Поцілили вони по центральному парку, де був готель і ресторан, у телевежу, по енергетичному об'єкту критичної інфраструктури. Докладніше розповів голова Запорізької ОВА.

Як повідомив Олександр Старух, у центрі парку був готель та ресторан, звичайні цивільні об'єкти. Сьогодні вранці росіяни вдарили по них двома ракетами С300. Об'єкт зазнав серйозних руйнувань. Найстрашніше – загинув 65-річний чоловік, працівник. Ще п'ятеро людей постраждали.

Ще один "приліт" був по телевежі. Очевидно, ворог готується до своєї пропагандистської інформаційної кампанії.

Окрім цього, обстріляли й енергетичний об'єкт критичної інфраструктури. На якийсь час довелося ввімкнути резервний генератор, зокрема в обласній лікарні. Наразі цю проблему вирішили, але інфраструктуру доведеться відновлювати.

– На жаль, у ворога таких ракет дуже багато. Обов'язково дотримуйтесь правил повітряної тривоги! Під час прильотів сьогодні люди, які вижили, були в бомбосховищах і в укриттях. Навіть правило двох стін у квартирі рятує, – сказав Старух.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах