У Запоріжжі сталася масштабна пожежа: загасити її не могли понад 2 години

У Запоріжжі сталася масштабна пожежа: загасити її не могли понад 2 години.

У Запоріжжі сталася масштабна пожежа: загасити її не могли понад 2 години. Фото: zp.dsns.gov.ua

Події
13 вересня 2022 10:12

Вчора вночі 12 вересня, у Запоріжжі сталася масштабна пожежа, дим від якої було видно з різних районів міста.

Як повідомили у ДСНС, 12 вересня о 22:56 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу вулицею Зейською Заводського району.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, на відкритій території горіла фасована в брикети вторинна сировина (пластикові пляшки). Складність гасіння полягала в тому, що в районі виїзду відсутні вододжерела, тому подача води здійснювалася шляхом підвезення пожежними автоцистернами.

Крім цього через велику кількість горючих матеріалів вогонь швидко поширився по сировині, що спричинило інтенсивне виділення тепла.

Пожежним вдалося локалізувати пожежу на площі 1000 квадратних метрів і не допустити її поширення на розташовані поруч будівлі.

О 01:29 рятувальники повністю ліквідували загоряння, а також провели розбір та проливку конструкцій для запобігання повторному загорянню.

Причину пожежі встановлюють. За фактом події відповідними органами провадиться розслідування. На місці події працювали 55 осіб особового складу та 13 одиниць техніки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах