У поліції повідомили подробиці жорстокого вбивства біля вокзалу "Запоріжжя-1"

У поліції повідомили подробиці жорстокого вбивства біля вокзалу "Запоріжжя-1".

У поліції повідомили подробиці жорстокого вбивства біля вокзалу "Запоріжжя-1". Фото: facebook.com/ЕгорГандзюк

Події
12 вересня 2022 16:28

Вчора, 11 вересня, поліцейські прибули за викликом про агресивну поведінку чотирьох чоловіків, схожих на безхатченків. В розмові стало відомо про смерть їх товариша, яка настала від побиття.

Як повідомили у пресслужбі Нацполіції, 11 вересня близько 08:30 до працівників Пологівського райуправління поліції, які несли службу на одному з пунктів фільтрації, звернулися небайдужі громадяни та повідомили, що неподалік залізничного вокзалу "Запоріжжя-1" четверо підозрілих осіб, схожих на безхатченків, гучно сваряться та поводять себе агресивно. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські прибули на вказане місце, де в ході  проведеного опитування, чоловіки зізналися у вбивстві їхнього товариша та повідомили адресу, де знаходиться труп. Правоохоронці одразу перевірили цю інформацію та передали її на спецлінію "102".   

За адресою мешкання потерпілого слідчо-оперативна група та працівники сектору кримінальної поліції здійснили низку оперативно-пошукових заходів, встановили та опитали свідків події. 

В результаті виявлено особу, причетну до скоєного злочину. Ним виявився чоловік, який проживав разом із потерпілим, раніше не судимий 33-річний житель тимчасово окупованого Мелітополя.

Поліцейські з’ясували, що під час вживання спиртних напоїв між ними відбулася сварка, в ході якої 33-річний співмешканець наніс численні удари по голові та тулубу потерпілому. Невдовзі від отриманих тілесних ушкоджень останній помер.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками за умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Наразі фігуранту повідомили про підозру у скоєнні злочину та вручили клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах