Повідомляв ворогу про розташування ЗСУ: запорізький пенсіонер отримав 15 років

Повідомляв ворогу про розташування ЗСУ: запорізький пенсіонер отримав 15 років.

Повідомляв ворогу про розташування ЗСУ: запорізький пенсіонер отримав 15 років. Фото: create.vista.com

Події
12 вересня 2022 13:08

Запорізький пенсіонер, який передавав ворогу важливу інформацію про місце дислокації ЗСУ, отримав 15 років позбавлення волі з повною конфіскацією всього майна.

Як повідомили у Жовтневому райсуді Запоріжжя, чоловік передав ворогу інформацію про перебування військовослужбовців Збройних сил України на території міста Вільнянська та на блокпосту біля села Скворцово.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чоловік визнав свою провину та повідомив, що вчинив зазначені дії на прохання невістки. Вона повідомила, що її чоловік – його молодший син, який служив у російській армії, отримав поранення. Під впливом емоцій пенсіонер передав ворогу інформацію про місцезнаходження ЗСУ.

У підсумку чоловіка засуджено за державну зраду скоєною за попередньою змовою групою осіб шляхом надання представникам іноземної держави допомоги в проведенні підривної діяльності проти України в умовах воєнного стану, вчинена за попередньою змовою групою осіб. Покарання за це – 15 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах