Поліцейські Запоріжжя дистанційно знайшли підлітка, який втік з дому на окупованій території регіону

Поліцейські Запоріжжя дистанційно знайшли підлітка, який втік з дому на окупованій території регіону.

Поліцейські Запоріжжя дистанційно знайшли підлітка, який втік з дому на окупованій території регіону. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
10 вересня 2022 16:22

До поліції надійшло повідомлення від мешканки Василівського району про те, що її син пішов із дому та не повернувся.

Як повідомили у пресслужбі Нацполіції, мати хлопчика пояснила, що самостійно шукати дитину не має можливості через введену російськими самоврядовцями на території району комендантську годину. Жителька тимчасово окупованої території не хотіла зв’язуватися з посібниками окупантів і органами місцевої "народної міліції", бо ставиться до них з острахом і недовірою. Саме через це вона попросила про допомогу у пошуках органи поліції Запоріжжя.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Запорізькі поліцейські здійснювали пошук підлітка дистанційно. Правоохоронці спільними зусиллями здобули необхідну інформацію щодо знайомств і контактів школяра.

Врешті, поліцейські встановили, що зниклий хлопчик товаришує зі своїм однокласником, який мешкає в іншій стороні села і може знаходитися у нього вдома. Через відсутність українського телефонного зв’язку, а також введену окупантами комендантську годину, мати не мала можливості в цьому впевнитися. Проте, працівникам запорізької поліції через засоби мобільного та інтернет-зв’язку вдалося перевірити цю інформацію – 13-річний Артем дійсно перебував у свого друга.

Поліцейські повідомили матері хлопчика, що він у безпеці і вранці вона змогла у цьому впевнитися.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах