"Тигри" стоять там, але техніки немає": Путін визнав присутність російських військ на ЗАЕС

"Тигри" стоять там, але техніки немає": Путін визнав присутність російських військ на ЗАЕС.

"Тигри" стоять там, але техніки немає": Путін визнав присутність російських військ на ЗАЕС. Фото: gettyimages.com

Події
08 вересня 2022 10:26

Президент Російської Федерації Володимир Путін визнав, що на Запорізькій АЕС присутні російська армія та техніка. Вони, за його словами, охороняють периметр атомної електростанції.

Путін підтвердив присутність армії РФ на Запорізькій атомній електростанції. Також він поскаржився на обстріли ЗАЕС "зі сторони українських військ". За його словами, на території станції російські військові постійно знаходять уламки від HIMARS. Про це він заявив під час виступу на Східному економічному форумі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, президент Росії наголосив, що члени МАГАТЕ, які залишилися, можуть побачити, що ніякої військової техніки на території ЗАЕС немає. Однак пізніше заявив, що там усе ж таки є "тигри" Росгвардії.

- У звіті МАГАТЕ каже прибрати військову техніку зі станції, але на території станції немає військової техніки. Це співробітники МАГАТЕ мали побачити й зараз можуть побачити, бо двоє там залишилися. Там стоїть Нацгвардія, охороняє периметр і внутрішню частину. Ну, "Тигри" стоять там. Це Росгвардія займається забезпеченням безпеки, – сказав президент РФ.

Путін заявив, що довіряє звіту місії МАГАТЕ за підсумками візиту на Запорізьку АЕС. Водночас він вкотре заперечив обстріли ЗАЕС російськими окупантами.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах