У Комишувасі снаряд РФ поцілив у дорогу, збудувану в рамках "Великого будівництва"

 У Комишувасі снаряд РФ поцілив у дорогу, збудувану в рамках "Великого будівництва".

У Комишувасі снаряд РФ поцілив у дорогу, збудувану в рамках "Великого будівництва". Фото: zoda.gov.ua

Події
07 вересня 2022 12:37

Пізно ввечері 5 вересня російські окупанти обстріляли Комишуваську громаду, там зафіксовано 4 прильоти. В результаті обстрілу пошкоджено багатоквартирні будинки, одне з місцевих підприємств та дорога.

Як повідомили у Запорізькій ОВА, в житлових будинках вибито вікна, на підприємстві значних пошкоджень зазнав цех всередині, а на дорозі внаслідок влучання пошкоджено покриття.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами голови ЗОВА Олександра Старуха, ворожий снаряд влучив у автошлях, який збудували в рамках президентської програми "Велике будівництво". 

- Одним із снарядів ворог поцілив в автошлях у місті, який не так давно було збудовано в рамках президентської програми "Велике будівництво". Нова європейська дорога на 4 полоси, яка ще рік тому вела на берег Азову, на ранок була розтрощена, з величезною вирвою, – написав Старух. 

Але ввечері 6 вересня співробітники Служби автомобільних доріг Запорізької області та представники місцевої громади відремонтували автошлях, попереду асфальтні роботи на пошкодженій ділянці. 

Ввечері 6 вересня комунальники відновили зруйновану РФ дорогу.Ввечері 6 вересня комунальники відновили зруйновану РФ дорогу. Фото: zoda.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах