У Запорізькій області розпочали навчання у школі, де живуть окупанти і стоїть військова техніка

У Запорізькій області розпочали навчання у школі, де живуть окупанти і стоїть військова техніка -

У Запорізькій області розпочали навчання у школі, де живуть окупанти і стоїть військова техніка - фото: slovoidilo.ua

Події
05 вересня 2022 11:18

На тимчасово окупованій території Запорізької області діти навчаються у школах, де живуть російські військові і стоїть їхня техніка.

Як повідомили у Генштабі ЗСУ, у будівлі школи населеного пункту Орлянське Запорізької області на першому поверсі живуть близько 70 окупантів. У цей час на другому поверсі навчаються діти, в тому числі першокласники. На подвір’ї школи розміщується військова техніка росіян.

Навчальний процес розпочався з першого вересня. При чому подібна ситуація спостерігається у більшості шкіл та садочків області, зауважили у Генштабі ЗСУ. Таким чином, ворог цинічно використовує дітей для прикриття.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Попри намагання російських окупантів, значна частина навчальних закладів так і не розпочала роботу в очному форматі. Не спрацювали і організовані колаборантами пропагандистські заходи з нагоди Дня знань за участі російських посадовців.

Нагадаємо, що в тимчасово окупованому Мелітополі 1 вересня навчальний рік розпочався зі вступного уроку, де розповідали про те, що нібито "такої держави як Україна не існує, але є Росія". На перерві дітям запропонували зробити колективне фото на згадку, але було одне "але" – на тлі мав бути портрет президента РФ Путіна.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах