Ердоган запропонував Путіну посередництво Туреччини в питанні Запорізької АЕС

Ердоган запропонував Путіну посередництво Туреччини в питанні Запорізької АЕС.

Ердоган запропонував Путіну посередництво Туреччини в питанні Запорізької АЕС. Фото: pixabay.com

Події
03 вересня 2022 16:49

У ході останніх переговорів президент Туреччини Ердоган обговорив з Путіним вирішення напруженої ситуації навколо ЗАЕС, яка перебуває під контролем російських окупантів.

Зазначається, що під час переговорів Ердоган запропонував Путіну, щоб Туреччина стала посередником із питання Запорізької АЕС. Про це повідомляє Reuters.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформаціїЗараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При цьому глави двох держав також обговорили ситуацію з експортом зерна з України та підтвердили продовження будівництва атомної станції “Аккую” у Туреччині.

Ердоган і Путін домовилися докладніше обговорити перелічені вище питання під час зустрічі в Самарканді (Узбекистан) на саміті, який пройде 15-16 вересня.

Нагадаємо, що за минулу добу, 2 вересня, українським воїнам вдалося знищити живу силу росіян на Запорізькому напрямку.

Також ми писали, що Росія активізувала переміщення своєї військової техніки з Донецького напряму через Маріуполь та Маріупольській район в бік тимчасово окупованого Бердянська.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах