У Запорізькій мерії заявили, що не причетні до розкрадання гумдопомоги

У Запорізькій мерії заявили, що не причетні до розкрадання гумдопомоги.

У Запорізькій мерії заявили, що не причетні до розкрадання гумдопомоги. Фото: wikipedia.org

Події
31 серпня 2022 15:59

У Запорізькій міській раді прокоментували вчорашні обшуки СБУ у приміщенні мерії.

Так, виконуючий обов'язки мера Запоріжжя Анатолій Куртєв повідомив, що в результаті учорашніх слідчих дій, які проводили працівники СБУ в приміщенні Запорізької міської ради, не було виявлено жодних доказів про причетність міської ради до імовірного привласнення гуманітарної допомоги, наданої області від початку широкомасштабного вторгнення РФ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Слідчі дії, які учора проводилися в стінах міської ради, підтвердили, що ні я, ні мої заступники не мають жодного відношення до так званого розкрадання гуманітарної допомоги. І сьогодні ми вже повернулися до звичного режиму роботи та до виконання покладених на нас професійних обовʼязків, – заявив Куртєв.

Він звернув увагу на те, що зараз триває слідство і що проведені у міськраді слідчі дії - це не ознака встановленої вини, а лише дії, які проводяться в межах розслідування, і які є лише одним із інструментів для здобуття доказів.

- А в результаті учорашніх слідчих дій не було виявлено жодних доказів чи свідчень про причетність міської ради до раніше виголошених обвинувачень, – додав він.

Раніше ми писали, що запорізьких топ-чиновників підозрюють у викраденні всієї гуманітарної допомоги, яку вони продавали через АТБ, "Сільпо" та мережу аптек. Пізніше в АТБ зробили заяву. Більш детально про це можете прочитати тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах