Колаборант Балицький втік із окупованого Мелітополя до Криму

Колаборант Балицький втік із окупованого Мелітополя до Криму.

Колаборант Балицький втік із окупованого Мелітополя до Криму. Фото: 112.ua

Події
31 серпня 2022 11:24

Головний колаборант Запорізької області Євген Балицький втік із окупованого Росією Мелітополя до Криму.

- Гауляйтери розпочали перегони, хто швидше бігтиме якнайдалі від наших сил спротиву... Слідом за ним (прим. - колаборантом Кирилом Стремоусовим з Херсона) що є сил побіг місцевий мелітопольський царьок Євген Балицький. Поки що він пасе задніх у свого колеги й причаївся в Криму, - повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сам Балицький, який називає себе "головою військово-цивільної адміністрації Запорізької області", у своєму телеграм-каналі опублікував відеозвернення, яке незабаром видалив. Колишній народний депутат України повідомив, що керуватиме тимчасово окупованою територією Запорізької області із Криму через "сімейні обставини".

Колаборант Балицький втік із окупованого Мелітополя до Криму.Колаборант Балицький втік із окупованого Мелітополя до Криму. Скріншот з його телеграм-каналу

Наразі у телеграмі Балицького залишилося лише одне повідомлення, опубліковане у вівторок. Він повідомив, що прийняв у Мелітополі так званого "губернатора Севастополя" Михайла Развожаєва. Інформація про подорож розміщена і на каналі російського політика.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах