За два місяці окупанти роздали у Бердянську менше тисячі паспортів

За два місяці окупанти роздали у Бердянську менше тисячі паспортів -

За два місяці окупанти роздали у Бердянську менше тисячі паспортів - фото: sprotyv.mod.gov.ua

Події
29 серпня 2022 13:05

На тимчасово окупованих територіях росіяни продовжують роздавати свої паспорти, але охочих брати їх досить мало.

Як повідомили у Центрі національного спротиву, у Бердянську з липня і майже до кінця серпня російські паспорти отримали близько 800 людей. При цьому до війни у місті мешкало більше 113 тисяч осіб, з них 88 тисячі дорослого населення. Тобто за два місяці російський паспорт отримало менше одного відсотка мешканців. Такі цифри можуть свідчити про низький рівень підтримки окупантів з боку місцевих жителів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Самі ж росіяни навмисно створюють на окупованих територіях продовольчу кризу і блокують соціальні виплати від України. Свою ж допомогу вони пропонують в обмін на отримання паспорта РФ. Навіть за таких умов бердянці не бажають отримувати його.

Нагадаємо, що протягом минулої доби росіяни обстріляли декілька населених пунктів Запорізької області. По Оріхову випустили близько 200 снарядів – били впродовж шести годин. Вночі окупанти атакували Енергодар – поранення отримали десятеро людей, у тому числі працівники Запорізької АЕС.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах