Під час нічних обстрілів Енергодара постраждали 10 людей

Під час нічних обстрілів Енергодара постраждали 10 людей -

Під час нічних обстрілів Енергодара постраждали 10 людей - фото: t.me/truexanewsua

Події
29 серпня 2022 09:34

Вчора ввечері, 28 серпня, російські окупанти обстрілювали житлові квартали Енегодара у Запорізькій області. Є постраждалі серед місцевих жителів.

Як повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлово, на ранок відомо про десятьох людей, які отримали чисельні осколкові поранення різної ступені важкості. Двох з них госпіталізували до відділення інтенсивної терапії у важкому стані.

Також внаслідок обстрілів знищено та пошкоджено щонайменше 20 автомобілів, які були припарковали біля будинків №4, 8 та 18 по вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Очевидно, так рашисти "відпрацювали" свій сценарій напередодні приїзду місії МАГАТЕ на Запорізьку АЕС. Пряма загроза життю цивільного населення терористів не зупиняє, – написав Орлов.

Обстріл Енергодара прокоментував голова Офісу Президента Андрій Єрмак. Він зазначив, що росіяни таким чином намагаються шантажувати світ. Для цього вони обстрілюють Нікополь, Мараганець ,а потім імітують "відповідь" по Енергодару, хоча ведуть вогонь самостійно.

- Росія – держава-спонсор тероризму. Ядерний шантаж не має залишатися без відповіді, – зазначив керівник ОП.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах