Яка ситуація у Запорізькій області на 26 серпня

Яка ситуація у Запорізькій області на 26 серпня -

Яка ситуація у Запорізькій області на 26 серпня - фото: t.me/starukhofficial

Події
26 серпня 2022 09:42

Українські захисники продовжують утримувати зайняті рубежі у Запорізькій області та дають гідну відсіч окупаційним війська.

Як повідомили у Запорізькій ОВА, на Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог обстріляв позиції українських захисників. Окупанти застосовували при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За повідомленням ГУ НП у Запорізькій області за минулу добу російські війська обстріляли цивільну інфраструктуру  у районі населених пунктів: Новодарівка, Преображенка, Оріхів, Степногірськ. Внаслідок обстрілів зруйновано 32 об’єкти цивільної інфраструктури.

Протягом минулої доби проводилась евакуація цивільного населення з тимчасово окупованої території. Евакуйовано 1622 людини, з них  470 – діти.

Нагадаємо, що вчора, 25 серпня, Запорізька АЕС вперше в історії була відключена від енергомережі. Потреби АЕС в електроживленні наразі забезпечуються з енергосистеми України через лінію зв‘язку ЗАЕС – Запорізька ТЕС.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах