Російські загарбники нанесли ракетні удари по Запорізькій області

Яка ситуація у Запорізькій області на 25 серпня 2022 року.

Яка ситуація у Запорізькій області на 25 серпня 2022 року. Ілюстративне фото: zp.npu.gov.ua

Події
25 серпня 2022 09:18

Розпочався 183-й день повномасштабної війни РФ проти України. Ворог постійно обстрілює позиції наших військ. Яка ситуація у Запорізькій області на 25 серпня – повідомили у Генштабі ЗСУ та Запорізькій ОВА.

Ситуація на Запорізькому напрямку суттєво за добу не змінилася. Противник продовжує обстрілювати позиції українських військових та мирні населені пункти, використовуючи танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію по всій лінії зіткнення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією Генштаба ЗСУ, на Запорізькому напрямку противник обстріляв позиції наших військ в районах населених пунктів Комишуваха, Гуляйпільське, Червоне, Чарівне, Времівка, Оріхів, Щербаки, Залізничне, Новосілка, Бурлацьке, Вільне Поле, Шевченко і Новоданилівка. 

Завдав авіаційних ударів поблизу Оріхова, Гуляйпільського та Щербаків.

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Розумівка, Степне, Комишуваха, Гуляйполе, Оріхів, Запоріжжя. Надійшло 45 повідомлень про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів російськими окупаційними військами.

Нагадаємо, що 24 серпня близько 00:10 російська армія випустила дев’ять ракет по Запоріжжю. Ракети окупантів влучили в об’єкти інфраструктури Шевченківського району і неподалік Комунарського району. Більш детально про це ми писали тут.

З тимчасово окупованих територій за добу вдалося евакуювати 1952 людини. Серед них 557 – діти.

Тимчасово непідконтрольними територіями області залишаються населені пункти: Бердянського району, Мелітопольського району, Василівського району, Пологівського району (крім Оріхова та Гуляйполя).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах