Ворог випустил дев’ять ракет по місту: стали відомі подробиці вибухів у Запоріжжі

Ворог випустил дев’ять ракет по місту: стали відомі подробиці вибухів у Запоріжжі.

Ворог випустил дев’ять ракет по місту: стали відомі подробиці вибухів у Запоріжжі. Фото: t.me/kurtievofficial

Події
24 серпня 2022 12:56

Сьогодні, 24 серпня, близько 00:10 у Запоріжжі було чути вибухи. Стало відомо, що російська армія випустила дев’ять ракет по місту.

- Минула ніч для Запоріжжя виявилася важкою. На початку першої години ночі, під час повітряної тривоги, рашисти випустили 8 ракет по інфраструктурним об’єктам міста та передмістя. За попередніми даними, постраждалих немає. Згодом, близько четвертої години ранку, рашисти знову вдарили ракетою по об’єкту інфраструктури в одному з районів Запоріжжя. Попередньо там зафіксовано 1 "прильот", – повідомив виконуючий обов'язки мера Анатолій Куртєв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як ми писали раніше, ракети окупантів влучили в об’єкти інфраструктури Шевченківського району і неподалік Комунарського району. 

- Внаслідок ударів від вибухової хвилі у 6 багатоквартирних будинках повилітали шибки та зруйновані віконні рами. Зараз відповідні служби займаються ліквідацією цих наслідків. Постраждалих немає, – розповів Анатолій Куртєв  і закликав жителів міста бути пильними та не нехтувати сповіщеннями про повітряну небезпеку.

Внаслідок нічного ворожого удару по Запоріжжю пошкоджено громадянську інфраструктуру міста.Внаслідок нічного ворожого удару по Запоріжжю пошкоджено громадянську інфраструктуру міста. Фото: t.me/kurtievofficial

Як повідомив у своєму вечірньому відеозверненні президент України Володимир Зеленський, сьогодні, у День незалежності, 24 серпня, можливі російські провокації та жорстокі удари. Тому глава держави попросив українців дотримуватись правил безпеки та не нехтувати сигналами тривоги.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах