Як у Запоріжжі працюватимуть "Нова пошта" і "Укрпошта" на День Незалежності

Як у Запоріжжі працюватимуть "Нова пошта" і "Укрпошта" на День Незалежності.

Як у Запоріжжі працюватимуть "Нова пошта" і "Укрпошта" на День Незалежності. Фото: banderol.co.ua

Події
23 серпня 2022 18:01

У середу, 24 серпня, в Україні відзначатимуть одне із найголовніших державних свят – День Незалежності. Але через війну традиційних святкувань та вихідних не буде і тому більшість поштових відділень працюватимуть за звичайним графіком.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Нова пошта"

У пресслужбі компанії повідомили про зміну графіку роботи поштових відділень лише у Києві, Харківській та Донецькій областя. В усіх інших містах, у тому числі Запоріжжі, відділення будуть працювати за звичайним графіком.

Знайти потрібне відділення та перевірити його графік роботи можна за цим посиланням.

"Укрпошта"

У пресслужбі "Укрпошти" повідомили, що більшість відділень 24 серпня також будуть працювати за звичайним графіком. Через безпекову ситуацію зачиненими будуть поштамти та деякі центральні відділення, які продовжать обслуговувати клієнтів наступного ж дня. Перевірити актуальний режим роботи усіх інших точок можна за цим посиланням.

Нагадаємо, що цьогоріч у Запорізькій області ввели заборону проведення мирних зборів, мітингів, походів, демонстрацій та інших масових заходів під час святкування Дня Незалежності України. Відмінити їх вирішили заради безпеки містян. Більш детально про комендантську годину можете прочитать тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах