В Запорізькій області ввели заборону проведення масових заходів з 23 по 25 серпня

В Запорізькій області ввели заборону проведення масових заходів з 23 по 25 серпня.

В Запорізькій області ввели заборону проведення масових заходів з 23 по 25 серпня. Фото: zp.vgorode.ua

Події
22 серпня 2022 14:26

У Запорізькій області вирішили ввести заборону проведення мирних зборів, мітингів, походів, демонстрацій та інших масових заходів під час святкування Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України, з 23 по 25 серпня.

Як повідомили у Запорізькій обласній воєнній адміністрації, обмеження запроваджено "враховуючи реальну загрозу життю і безпеці осіб, інтересам суспільства та держави, а також для забезпечення громадського порядку на території Запорізької області".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Підприємства, установи, організації, заклади і населення мають безумовно виконувати заходи безпеки та використовувати наявні захисні споруди та укриття у разі надходження сигналу "Повітряна тривога". 

Контроль щодо здійснення тимчасових обмежень будуть здійснювати органи місцевої влади.

Варто зазначити, що українців закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та ходити в укриття, оскільки ворог може планувати масований ракетний удар 23-24 серпня.

Висока ймовірність обстрілів пов'язана із Днем Незалежності, який Україна святкуватиме 24 серпня. В Офісі президента припускають, що в цей день росія може збільшити кількість ракетних обстрілів українських населених пунктів.

У поліції закликали українців у святкові дні 23-25 серпня чітко дотримуватися умов повітряної тривоги, а при плануванні своїх маршрутів в обов’язковому порядку треба заздалегідь дізнатися, де є місця укриття для того, щоб у випадку, коли лунає сигнал "повітряна тривога", людина дуже швидко і оперативно дісталася укриття. Президент Володимир Зеленський теж казав, що РФ може постаратися зробити в ці дні щось "особливо гидке та жорстоке".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах