У реанімації помер працівник ЗАЕС, який потрапив під обстріл окупантів в Енергодарі

У реанімації помер працівник ЗАЕС, який потрапив під обстріл окупантів в Енергодарі.

У реанімації помер працівник ЗАЕС, який потрапив під обстріл окупантів в Енергодарі. Фото: t.me/orlovdmytroEn

Події
23 серпня 2022 11:10

Вчора, 22 серпня, близько 14:40 окупаційні війська РФ влаштували чергову провокацію, обстрілявши ТЕС в Енергодарі. На місці загинув чоловік, ще один хлопець потрапив в реанімацію. Стало відомо, що потерпілий помер.

Це був 26-річний працівник Запорізької АЕС Владислав Мітін. Хлопець працював слюсарем цеху теплової автоматики та вимірювань. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у "Енергоатомі", постраждалого відвезли у лікарню, де за життя хлопця боролись медики, але поранення хлопця були надто важкими і несумісними з життям.

- Владислав зазнав поранень унаслідок обстрілу таксі. За кілька годин від отриманих важких поранень він помер у реанімації, – розповів мер Енергодара Дмитро Орлов.

Нагадаємо, що трагедія трапилася 22 серпня. Мер міста Дмитро Орлов розповів, що на фото видно отвори від куль на автомобілі, який був обстріляний практично впритул. Ймовірно, вогонь відкривали з автомата. Смерть 44-річного водія констатували на місці події.

Додамо, що російські окупанти традиційно звинуватили в усьому українських військових.

Місцеві мешканці розповіли, що зранку на Запорізьку ТЕС приїхала знімальна група з росії. Через 2 години "підготовки" пролунав перший потужний вибух з боку теплової станції. Пізніше вийшов сюжет пропагандистів про те, як "ЗСУ обстрілюють станцію".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах