Зеленський вручив премію "Легенда України" вчительці з Мелітополя

Зеленський вручив премію "Легенда України" вчительці із Мелітополя.

Зеленський вручив премію "Легенда України" вчительці із Мелітополя. Фото: Znaj.ua

Події
22 серпня 2022 12:19

Президент України Володимир Зеленський вручив українцям-героям нагороди "Національна легенда України". До переліку героїв увійшла вчителька з Мелітополя Ганна Бут, яка пережила вторгнення росіян до Мелітополя та евакуацію з окупації.

Викладачка Ганна Бут із Мелітополя, незважаючи на життя в окупації, виховує своїх учнів патріотами. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський. Він підкреслив, що українці завжди стоятимуть горою та захищатимуть країну.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відео, де вона, загорнувшись у прапор України, вимагає від міжнародної спільноти більш рішучих дій, потрапило майже до всіх світових ЗМІ та соцмереж. Мільйони людей на планеті почули: Мелітополь – це Україна, – сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що у 2020 році Ганна Бут була однією з фіналісток номінації "Кращий учитель громадянської освіти" премії Global Teacher Prize Ukraine. Також вона здобула перше місце у конкурсі громадянської освіти. За словами викладачки, головна її цінність – це побудова довіри та партнерства зі своїми учнями.

А у 2021 році Анна потрапила до списку 10 найкращих вчителів, які стали номінантами національної премії Global Teacher Prize Ukraine.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах