У Мелітополі партизани підрізали окупанта, який намагався зґвалтувати неповнолітню

У Мелітополі партизани підрізали окупанта, який намагався зґвалтувати неповнолітню.

У Мелітополі партизани підрізали окупанта, який намагався зґвалтувати неповнолітню. Кадр відео: t.me/ivan_fedorov_melitopol

Події
22 серпня 2022 09:36

Увечері в неділю, 21 серпня, у тимчасово захопленому Мелітополі партизани підрізали російського окупанта за спробу зґвалтувати неповнолітню.

- Солдат Росії намагався домогтися неповнолітню дівчину прямо на вулиці одного з мікрорайонів міста. Та наші партизани скрізь. Окупанту "підрізано" горло. Символічно, що це відбулось на вулиці Героїв України, – повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відео інциденту потрапило на камеру.

Партизан із позивним "Сварог" прокоментував вчорашню подію, пише "Ріа-Мелітополь"

- Звичайна неділя підпілля. Росіянин з'явився у непотрібному місці у непотрібний час для себе. Це тільки початок. Але не перший випадок, який вже був із росіянами на нашій території. Це лише той, який потрапив на камери та в інформаційний простір. Далі буде більше. Наше завдання, щоби окупанти боялися кожного українця. Українська ніч близька і росіянам треба боятися, - сказав "Сварог".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах