В Запорізькій області внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено більше 3700 об’єктів

У Запоріжжі продавщицю кіоску оштрафували за продаж пива на ніч.

У Запоріжжі продавщицю кіоску оштрафували за продаж пива на ніч. Ілюстраційне фото: zoda.gov.ua

Події
20 серпня 2022 11:56

Кількість об’єктів, що зазнали пошкоджень внаслідок російської агресії, постійно зростає. Станом на 19 серпня в Запорізькій області зруйновано 3 тисячі 715 об’єктів. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко під час брифінгу.

Тимошенко зауважив, що напруженою залишається ситуація на Запоріжжі. Зокрема, тому що дії російських військ на території Запорізької атомної електростанції можуть стати причиною екологічної катастрофи світового масштабу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Під загрозою екологічної катастрофи світового масштабу залишається ситуація навколо Запорізької АЕС. Станом на сьогодні в області зруйновано понад 3 715 об’єктів. Пріоритетом у відновленні як і раніше залишаються об’єкти критичної інфраструктури, мережі тепло-, електро-, газо- та водопостачання. Першочергові зусилля направлені на відновлення лікарень, закладів освіти, багатоквартирних та приватних будинків. Відновлювальні роботи проводяться безупинно, – повідомив Тимошенко.

Зазначимо, що аварійний ремонт зараз утруднений через постійні обстріли та неможливість потрапити на окуповані території.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах