У тимчасово окупованій Кирилівці стався вибух

У тимчасово окупованій Кирилівці стався вибух.

У тимчасово окупованій Кирилівці стався вибух. Фото: t.me/ivan_fedorov_melitopol

Події
18 серпня 2022 10:17

Вчора, 17 серпня, у тимчасово окупованій курортній Кирилівці пролунали вибухи. ЗСУ влучили по скупченню воржої техніки.

- Чергова бавовна для русні у Кирилівці... Що ж, наші сили всюди: і ззовні, і всередині лігва ворога. А рашистам цього літа підпікає не тільки від сонця, – написав мер Мелітополя Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

По словам Федорова, вибухи доносились з місця, де російські загарбники тримають свою воєнну техніку, яку вони перекинули в курортне селище з Мелітополя, бо боялись ударів Збройних Сил України. Однак наші українські захисники "дістали" їх і у Кирилівці.

Федоров додав, що цього року через окупацію, понад 5 мільйонів людей позбавлені курорту на Азовському узбережжі. Натомість загарбники "націоналізували" бази відпочинку і готельні комплекси, хизуючись тим, як вони відпочивають. Також вони завезли до Кирилівки свою військову техніку, злякавшись, що у Мелітополі до неї дістануть ЗСУ.

Нагадаємо, що близько третьої години ранку 18 серпня у Запоріжжі пролунали дуже гучні вибухи. Ворог із РСЗВ поцілив по одному з районів міста.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах