Нацгвардієць освідчився коханій на блокпосту у Запоріжжі (відео)

Нацгвардієць освідчився коханій на блокпосту у Запоріжжі.

Нацгвардієць освідчився коханій на блокпосту у Запоріжжі. Фото: facebook.com/ngu.south

Події
17 серпня 2022 10:24

У Запоріжжі нацгвардієць Олександр романтично зробив пропозицію коханій, з якою давно зустрічається. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Південно оперативно-територіальне об'єднання НГУ.

Так, Олександр вирішив врешті освідчитися своїй коханій дівчині і зробив їй пропозицію на одному з блокпостів у Запоріжжі. Хлопець став на коліно і з букетом квітів і обручкою в руці запропонував своїй дівчині одружитись. Кохана відповіла "так". 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Справжнє кохання перемагає всі негаразди! Ми впевнені, що і Україна обов’язково переможе, адже любов до Батьківщини палає в наших серцях з самого народження!, – сказали закохані.

Щастя та кохання молодим!

Нагадаємо, що в умовах військового стану подати заявку на реєстрацію шлюбу та оформити його можна за день. Мін'юст спростив відповідну процедуру.

Так, реєстрація шлюбу може відбуватися у будь-якому органі Державної реєстрації актів цивільного стану на території, де не ведуться бойові дії.

У той самий час за певних умов шлюби можуть реєструвати як працівники відповідних органів. Наприклад, це можуть бути і поліцейські чи військові. Зокрема, це актуально для жінок та чоловіків, які несуть службу. Їм дозволили одружуватися навіть дистанційно.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах