Окупанти відмовилися від планів проведення псевдореферендумів на Запоріжжі

Окупанти відмовилися від планів проведення псевдореферендума на Запоріжжі.

Окупанти відмовилися від планів проведення псевдореферендума на Запоріжжі. Фото: unn.com.ua

Події
16 серпня 2022 13:09

Російські загарбники відмовляються від своїх планів та вже не хочуть проводити на тимчасово окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей псевдореферендуми.

Так, з'явилися перші повідомлення про те, що окупанти вирішили відмовитися від своєї неадекватної витівки з проведенням псевдореферендумів. Але вони не заявляють про це відкрито і шукають причини для злиття, повідомляє СтратКом ЗСУ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як причини окупанти вигадали напружену ситуацію навколо Запорізької АЕС, відсутність держструктур у Херсонській, а також не повну окупацію Донецької області

У пропагандистських пабліках росіяни почали писати про те, що підготовку псевдореферендумів на 11 вересня, ймовірно, зупинено на всіх окупованих територіях України, за винятком Луганська. Стверджується, що він повністю перебуває під контролем РФ й там нібито створено якийсь "держапарат", який здатний дати "результат".

- Тут як раз підходить фраза, з такої улюбленої всім москалям зеківської лірики "Что ж ты, фраер сдал назад, не по масти ль я тебе?, – пожартували у СтратКомі ЗСУ.

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що усі, хто допомагатиме окупантам хоч якось реалізувати цей їхній намір, відповідатимуть. Відповідатимуть перед Україною.

- Позиція нашої держави залишається такою, якою була й раніше: ми нічого свого не віддамо, а якщо окупанти підуть шляхом цих псевдореферендумів, то для себе ж закриють будь-яку можливість переговорів з Україною та вільним світом, які російській же стороні однозначно будуть потрібні в певний момент, – повідомив Зеленський.

Нагадуємо, що ні в якому разі не поширюйте інформацію про пересування українських військ, техніки, загонів тероборони, не повідомляйте, куди ворог потрапив ракетами в режимі реального часу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах