На Запоріжжі захисник "Джавеліном" підбив російський танк з ворожими солдатами

На Запоріжжі захисник "Джавеліном" підбив російський танк з ворожими солдатами.

На Запоріжжі захисник "Джавеліном" підбив російський танк з ворожими солдатами. Фото: facebook.com/110separatebrigade

Події
14 серпня 2022 14:29

Військовослужбовець 110-ї бригади з позивним "Дикий" вийшов один на один з ворожим танком. Тепер від бойової машини окупанта залишились лише уламки.

Як повідопили у 110-й окремій механізованій бригаді ЗСУ, захисник розповідає, що сам він родом з невеличкого села на Закарпатті, останні п’ять років працював за кордоном будівельником. З початком повномасштабної війни молодий чоловік повернувся на батьківщину і пішов добровольцем на фронт. Так він потрапив до 110-ої бригади.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Ми несли службу у зоні бойових дій. Знаходилися ми там вже 2,5 тижні. Один з побратимів, що ніс чергування вранці повідомив про рух ворожої техніки у нашу сторону – близько двох танків. Ми висунилися на позицію, але там танки не були в зоні нашої видимості і нам потрібно було змінити позицію. Як тільки ми побачили ворожий танк, то за допомогою ПТРК Javelin я навів на нього та зробив "пуск". Дуло танка зігнуло, активна броня розлетілася, він ще по інерції проїхав близько 100 метрів "гарячим". Потім загорівся і палав. Наступного дня наша розвідка по перехватам повідомила про важких 300-х з того екіпажу, – розповідає боєць.

"Дикий" каже, що має мотивацію захистити своїх рідних, свою землю та території нашої держави.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах