У Запоріжжі чоловіки хотіли здати на металобрухт нерозірваний снаряд

У Запоріжжі чоловіки хотіли здати на металобрухт нерозірваний снаряд -

У Запоріжжі чоловіки хотіли здати на металобрухт нерозірваний снаряд - фото: t.me/info_zp

Події
13 серпня 2022 14:43

Троє жителів Запоріжжя намагалися здати на металобрухт ворожий снаряд, який вони знайшли після обстрілу.

Як розповіли очевидці, сьогодні, 13 серпня, у Шевченківському районі на місцевому ринку помітили чоловіків зі снарядом, який вони привезли просто на тачці. Повідомляється, що вони хотіли здати його на металобрухт. При цьому їх не зупинило те, що вони перебували у людному місці і будь-які маніпуляції зі снарядом могли закінчитися трагедією.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У пресслужбі ГУ НП Запорізької області повідомили, що вранці наряд співробітників поліції затримав чоловіків. Потім їх передали співробітникам СБУ для правової кваліфікації події. Всі чоловіки – місцеві жителі. Боєприпас вилучили і направили на знищення.

Поліцейські нагадують, що не можна чіпати підозрілі предмети, а якщо ви їх знайшли, то негайно викликайте на місце фахівців відповідних служб.

Нагадаємо, що вчора ввечері, 12 серпня, у Запоріжжя було чутно вибухи. У ЗОВА повідомили, що по місту випустили п’ять снарядів. Після цього виникла пожежа на об’єкті інфраструктури у Шевченківському районі. Внаслідок обстрілу постраждали троє людей, одна жінка загинула.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах