У Мелітополі колаборанту підірвали "частину тіла для сидіння", – мер Іван Федоров

У Мелітополі колаборанту підірвали "частину тіла для сидіння", – мер Іван Федоров

У Мелітополі колаборанту підірвали "частину тіла для сидіння", – мер Іван Федоров - фото: t.me/oleksiihoncharenko

Події
12 серпня 2022 13:19

Іван Федоров розповів подробиці сьогоднішнього вибуху у Мелітополі. За його словами, постраждав колаборант.

Як повідомив мер Мелітополя, у місті "відкрили полювання" на колаборантів, які готуються до псевдореферендуму.

- "По заслугам" отримав один із керівників виборчого штабу "єдиної расії" – керівник пропагандистського відділу роботи зі ЗМІ Олег Шостак. Близький поплічник Євгена Балицького, який довгий час був маріонеткою його місцевого телеканалу "МТВ-Плюс". Систематично транслюючи в ефірі карту України без Криму та сюжети про начебто палке кохання мелітопольців до "Росії". Підсумок: тепер Шостак точно не зможе сидіти на стільці рівно – його частина тіла для сидіння буквально підірвана, – написав мер Мелітополя.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також Федоров заявив, що цього тижня підірвали головний штаб "Єдиної Росії" на проспекті Богдана Хмельницького. Там окупанти формували фальшиві списки та здійснювали підкуп виборців.

Крім того, минулого тижня спалили будинок місцевої колаборантки – співмешканки окупаційного коменданта одного із селищ сусіднього з Мелітопольським району, яка всіма способами активно готувалася до "голосування".

- Плюс підрізали ножем двох поплічників окупаційної "влади", які наввипередки бігали селами з незрозумілими "списками", - написав мер.

Федоров нагадав, що сотні мешканців Мелітополя щодня повідомляють про активістів та членів виборчкомів на анонімну електронну скриньку zradnyk@mlt.gov.ua.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах