"Азовці" розгромили загін військових із Південної Осетії на Запорізькому напрямку

"Азовці" розгромили загін військових із Південної Осетії на Запорізькому напрямку.

"Азовці" розгромили загін військових із Південної Осетії на Запорізькому напрямку. Ілюстративне фото: https://twitter.com/AZOVsof

Події
11 серпня 2022 17:56

Бійці Сил спеціальних операцій "Азов" у Запорізькій області розбили підрозділ російських найманців із Південної Осетії (окупована РФ частина Грузії).

За словами офіцера СЗГ та колишнього командира полку "Азов" (Національної гвардії України) Максима Жоріна, десь на південному фронті у ворога є загиблі та полонені. Останні розповідають, що у Південній Осетії військових уже не залишилося.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Путін усіх кинув у м'ясорубку в Україні. Непогано було б грузинам почати повертати свої території. Спочатку треба вибити рашистів хоча б з України, – повідомив Жорін.

Також він продемонстрував фотографії бойової броньованої машини, віджатої у найманців, та документи їхнього старшого лейтенанта, командира ББМ) та лейтенанта (командира взводу). Обидва військові частини 66431 - це четверта гвардійська військова база сухопутних військ ЗС РФ на території Південної Осетії (пункт постійної дислокації розташований в Цхінвалі і Джалі). Вказується, що ці окупанти були перед тим у Маріуполі.

"Азовцы" разгромили отряд военных из Южной Осетии на Запорожском направлении - фото"Азовцы" разгромили отряд военных из Южной Осетии на Запорожском направлении - фото

Варто зазначити, що зараз на фронті воюють три загони "Азова": харківський у Харківській області, Київський та Дніпровський у Запорізькій.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах