Боєць Нацгвардії під Запоріжжям збив ворожий Су-25 (відео)

Боєць Нацгвардії під Запоріжжям збив ворожий Су-25.

Боєць Нацгвардії під Запоріжжям збив ворожий Су-25. Фото: facebook.com/ngu.south

Події
11 серпня 2022 09:25

Вчора, 10 серпня, український боєць Національної гвардії зробив постріл із ПЗРК "Голка" й успішно уразив ціль. Підбитий літак розбився на тимчасово окупованій території у Запорізькій області.
 
На Запорізькому напрямку боєць Нацгвардії України ефективно застосував ПЗРК "Голка" по ворожому штурмовику Су-25. Як повідомляє пресслужба Нацгвардії, літак було знищено.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- У рашистів мінус ще один штурмовик Су-25. Під час ворожого нальоту на Запорізькому напрямку боєць Нацгвардії здійснив пуск ракети з ПЗРК "ІГЛА" по літаку Су-25. Після враження цілі за лісосмугою відбувся вибух. Падіння ворожого літака на окупованій території було підтверджено. Ціль знищена, – повідомили в Нацгвардії.

Також повідомили, що смертельний для ворожого штурмовика постріл зробив побратим відомого бійця Нацгвардії, якого в соцмережах назвали "Запорізьким месником", який є військовослужбовцем строкової служби.

Згідно з повідомленнями Запорізької міської ради, на цьому напрямку від руки "Запорізького месника" загинуло шість ворожих літаків. За допомогою ПЗРК "Голка" український захисник також зміг уразити одну крилату ракету.

На ексклюзивних кадрах солдат показав свою зброю та розповів про деякі подробиці військових буднів.

Нагадаємо, що Су-25 – це броньований військовий літак, який призначений для підтримки сухопутних військ над полем бою, а також для знищення об'єктів із заданими координатами в будь-яких погодних умовах.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах