У Василівці в черзі на російському блокпосту немовля отримало тепловий удар

У Василівці в черзі на російському блокпосту немовля отримало тепловий удар.

У Василівці в черзі на російському блокпосту немовля отримало тепловий удар. Ілюстративне фото: t.me/zoda_gov_ua

Події
09 серпня 2022 14:15

На ворожому блокпосту у Василівці, де мешканці окупованих територій днями чекають своєї черги на виїзд на вільну територію, новонароджене маля отримало тепловий удар.

- Сьогодні у лікарню забрали новонароджене немовля. У дитини тепловий удар, оскільки машину з батьками окупанти тримали на ворожому блок-пості у Василівці дві доби і змушували чекати своєї черги просто неба під пекучим сонцем, – заявив мер Мелітополя Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Федоров також повідомив, що російські окупанти пропускають від 20 до 150 машин на день, проте охочих набагато більше. А через літню спеку, повільну перепустку, без житла та нормальної їжі, без доступу до лікарні та "швидкої допомоги" багатьом людям стає погано.

- Солдатам рф не шкода ні дітей, ні людей похилого віку! Я закликаю надати "зелений" коридор мешканцям окупованих територій, – додав Федоров.

Варто зазначити, що Василівка є єдиним пунктом проїзду мешканців тимчасово окупованих територій Запорізької, Херсонської, Донецької та Луганської областей на підконтрольну Україні територію.

Раніше ми писали, що російські окупанти навмисне створюють перепони для безперешкодного перетину їхніх блокпостів. У Василівці утворилася величезна черга з автомобілів, які бажають виїхати на підконтрольну Україні території.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах