З'явився "документ" псевдогубернатора про підготовку до "референдуму" на Запоріжжі

З'явився "документ" псевдогубернатора про підготовку до "референдуму" на Запоріжжі.

З'явився "документ" псевдогубернатора про підготовку до "референдуму" на Запоріжжі. Фото: 112.ua

Події
09 серпня 2022 13:13

Псевдоголова окупаційної влади Запорізької області підписав розпорядження про початок підготовки до псевдореферендуму з "возз’єднання" з Росією.

На форумі громадського руху "ми разом із Росією" він зачитав проєкт резолюції з пропозицією провести референдум про входження Запорізької області до складу РФ. Її одноголосно підтримали понад 700 делегатів, йдеться у його повідомленні. Після чого зрадник підписав відповідне "розпорядження". Про це Євген Балицький написав у своєму пропагандистському телеграм-каналі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Він також повідомив, що виборчі комісії почали підготовку до референдуму.

"Документ" про підготовку до псевдореферендуму з приєднання Запорізької області до складу Росії"Документ" про підготовку до псевдореферендуму з приєднання Запорізької області до складу Росії

Відзначимо, що саме на цей форум окупанти завезли масовку з 700 любителів "руського міра", бо в Мелітополі вони не знайшли стільки зрадників.

Тим часом по місту активісти "Жовтої стрічки" та патріоти продовжують розклеюють по місту листівки "Стоп референдум" й "Не бери паспорт РФ. Зірви референдум", а також кидати до поштових скриньок.

У свою чергу міський голова Мелітополя Іван Федоров в етері телемарафону повідомив, що загарбники планують проводити псевдореферендум тиждень.

- Проводити його хочуть за допомогою старших по будинках, які будуть ходити по квартирах та опитувати мешканців, але у супроводі автоматчиків та співробітника міліції або фсб. За 7 днів вони можуть намалювати ту цифру, яку захочуть побачити, – сказав Федоров.

Раніше ми писали, що окупанти навіть призначили дату проведення псевдореферендуму – 11 вересня. Також про це заявив голова Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах