В Мелітополі пролунало 10 потужних вибухів: є вбиті й поранені окупанти

В Мелітополі пролунало 10 потужних вибухів: є вбиті й поранені окупанти.

В Мелітополі пролунало 10 потужних вибухів: є вбиті й поранені окупанти. Ілюстртивне фото: ua.news

Події
09 серпня 2022 09:32

У тимчасово окупованому Мелітополі вночі, 8 серпня, пролунало 10 потужних вибухів. В результаті чого у місті є ліквідовані й поранені російські загарбники.

Про обстріли ЗСУ по окупантах в ефірі телемарафону розповів мер Мелітополя Іван Федоров. За його словами, чергова пекельна ніч для ворогів у Мелітополі розпочалася 8 серпня о 22:30.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Іван Федоров розповів, що люди чули гучні вибухи, яких було близько 10. Збройні Сили України високоточними ракетами HIMARS обстрілювали по пунктам тимчасової дислокації окупаційних військ на промислових майданчиках в різних районах міста близько двох годин. Але наразі мер не може чітко назвати місце, де були вибухи.

Та водночас Федоров заявив, що є поранені та вбиті окупанти. Відповідну інформацію українська сторона отримала, оскільки росіяни зверталися до лікарів.

Близько 6 ранку 9 серпня розпочалися чергові вибухи. Над військовою базою, які було зруйновано 4 рази, знову підіймається дим. Федоров наголосив, що більше деталей повідомлять згодом.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах