У Мелітополі HIMARS знищили 100 солдатів РФ і військову техніку (відео)

У Мелітополі HIMARS знищили 100 солдат РФ і військову техніку.

У Мелітополі HIMARS знищили 100 солдат РФ і військову техніку. Ілюстративне фото: liga.net

Події
08 серпня 2022 09:35

В ніч з 7 на 8 серпня Збройні Сили України високоточними ракетами HIMARS вдарили по пунктах тимчасової дислокації російської армії на промислових майданчиках у різних районах окупованого Мелітополя.

За попередніми підрахунками, знищена значна кількість військової техніки РФ і щонайменше 100 російських солдатів які ночували в тимчасових казармах. Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Понад 100 російських солдатів, які в цю ніч знаходилися в тимчасових казармах, отримали квитки на концерт Кобзону, а їх батьки вже обирають модель та колір автомобілю Lada, – повідомив Федоров.

Федоров зазначив, що минулого тижня значну частину протиповітряної оборони окупанти передислокували з Мелітополя до Херсона. Мер оцінив сьогоднішню ніч як найрезультативнішу. Він констатував, що ця ніч свідчить про те, що наявні ворожі підрозділи вже не спроможні чинити опір HIMARS.

- Сьогоднішня ніч найбільш результативна та свідчить, що існуючі ворожі підрозділи ППО вже не спроможні чинити опір HIMARS. Послаблення системи ППО створює необхідні передумови для успішного контрнаступу на мелітопольському напрямку, – пояснив мер.

Нагадаємо, окупанти кидають всі сили на проведення референдуму в Запорізькій області. Представники окупаційної влади проводять пошук колаборантів, які будуть створювати "масовку" на так званих "спонтанних акціях" на підтримку проведення референдуму.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах