ЗСУ знищили командний пункт ЗС РФ у Запорізькій області

ЗСУ знищили командний пункт ЗС РФ у Запорізькій області.

ЗСУ знищили командний пункт ЗС РФ у Запорізькій області. Фото: t.me/armyofukraine

Події
06 серпня 2022 14:14

На Запоріжжі бійці Збройних Сил України знищили командний пункт російських окупантів.

Як повідомило командування угруповання Об'єднаних сил, ЗСУ трьома пострілами зі звичайного міномету знищили командний пункт та великий склад боєприпасів Збройних сил РФ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім великої удачі, важливу роль у знищенні ворога відіграла ретельна розвідка, яка надала мінометникам точні геодезичні координати. А також нахабство окупантів, які розташували такі важливі об'єкти поблизу лінії фронту.

Командування припустило, що армія РФ найімовірніше рятувалася від HIMARS і вважала, що ЗСУ по "передку" бити не будуть. Крім того, очевидна груба помилка – розміщення складу боєприпасів та штабу поряд.

Зазначається, що ЗСУ влаштували пастку для окупантів, "засвітивши" хибні позиції. За якими ворог завдав масованого удару.

- А ворог, як ще за часів Другої світової, воює зливами артилерійських снарядів та ракет, і "м'ясом" своєї ж солдатні. Він днями завзято б'є з усіх калібрів нашими мішурними позиціями, де українські військовослужбовці зімітували активність і швидко відійшли. Боєприпасів оркам не позичати, тому вони просто перемелюють мінами та снарядами "підставлені" ним зміцнення", – додали до ЗСУ.

Тим часом, речник Генерального штабу Збройних сил України Олександр Штупун повідомив, що минулого вечора та вночі на Запорізькому напрямку агресор зі ствольної та реактивної артилерії та танків обстрілював Новоданилівку, Вільне Поле, Бурлацьке, Зелене Поле, Зелений Гай, Червоне. А авіаційні удари завдав по Малих Щербаках, Новоандріївці, Новосілку та Темировці.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах