Співачка Alyosha розповіла, що її рідні перебувають в окупації у Запорізькій області

Співачка Alyosha розповіла, що її рідні перебувають в окупації у Запорізькій області

Співачка Alyosha розповіла, що її рідні перебувають в окупації у Запорізькій області - фото: instagram.com/alyoshasinger

Події
05 серпня 2022 09:05

Співачка Alyosha (справжнє ім'я – Олена Тополя) розповіла, що понад 20 її родичів перебувають на окупованій території Запорізької області.

Як розповіла артистка в інтерв'ю "24 каналу", її мама та тато із села Балки, яке тимчасово окуповано росіянами. Наразі батьки перебувають уже у Києві, але в окупації залишаються її рідні та друзі.

За словами співачки, у селі Балки знаходиться молодша сестра її матері. Разом із дітьми. Сім'ї страшно і вони дуже чекають на ЗСУ. Alyosha розповідає, що на зв'язок рідня виходить дуже рідко, бо немає українського зв'язку. Така сама ситуація і з її рідними на Херсонщині.

Нагадаємо, сама співачка Alyosha із трьома маленькими дітками виїхала до США до родичів чоловіка – Тараса Тополі. Закордоном вона бере участь у благодійних концертах, щоб зібрати гроші для ЗСУ. Її чоловік – фронтмен гурту "Антитіла" – зараз воює в Україні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах