Як реактивні системи HIMARS нищать ворогів на Запорізькому напрямку (відео)

Як реактивні системи HIMARS нищать ворогів на Запорізькому напрямку.

Як реактивні системи HIMARS нищать ворогів на Запорізькому напрямку. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
04 серпня 2022 11:26

Українські захисники показали, як одразу кілька американських реактивних систем залпового вогню HIMARS гатять по окупантах на Запорізькому напрямку.

Запальне відео того, як працюють американські установки на Запорізькому напрямку опублікував міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- "Добрий ранок" рашистам від мужніх бійців ЗСУ на Запорізькому напрямку й одразу чотирьох HIMARS від наших західних партнерів. Чекаємо на густий дим в районі ворожих військовий баз, – зазначено у повідомленні.

Треба відзначити, що установки HIMARS M142 разом з іншою військовою технікою, боєприпасами та озброєнням стали частиною чергового пакету допомоги від американських партнерів. Їхня перевага перед рештою артилерійського озброєння – далекобійність та точність, б’ють з відхиленням від цілі на метри.

Після того, як з "Хімарсів" уразили військові об’єкти росіян на тимчасово окупованій території Запорізької області, в армії ворога почалася паніка. За інформацією української розвідки, військовослужбовці російських окупаційних військ стали масово покидати склади та бази зберігання озброєння і техніки, побоюючись нових ударів з HIMARS.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах