Вибухи у Запоріжжі вночі 4 серпня: що відомо на даний момент

Вибухи у Запоріжжі вночі 4 серпня: що відомо на даний момент.

Вибухи у Запоріжжі вночі 4 серпня: що відомо на даний момент. Ілюстративне фото: epa.eu

Події
04 серпня 2022 09:01

Сьогодні вночі, 4 серпня, для багатьох містян ніч виявилася неспокійною. У Запоріжжі було чути вибухи.

Так, голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух прокоментував ситуацію та підтвердив, що були "прильоти" по місту.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Близько 03:30 деякі мешканці міста бачили та чули, як над їхніми будинками щось пролетіло. Потім у деяких районах було чути вибухи. 

Як повідомив виконувач обов'язків мера Анатолій Куртєв, внаслідок нічного ракетного удару по околицях одного з районів Запоріжжя, пошкоджено багатоповерхівку та кілька приватних будинків. Серед людей жертв немає.

Оновлено о 09:20:

Як повідомив Олександр Старух, сьогодні вночі ворог завдав ряд ракетних ударів по Запорізькій області. Одна ракета попала біля автомобільної траси у районі села Вільноандріївка. Там постраждалих нема.

Далі ракетного обстрілу зазнав об'єкт інфраструктури в Заводському районі Запоріжжя. Там два прильоти. Відомо, що є один постраждалий. У нього поранення від уламків скла. Наразі людина перебуває у задовільному стані.

Потім – близько четвертої ночі – окупант завдав удару по складах агрофірми у Тернуватській громаді. Постраждалих немає.

Також відомо, що о 02:10 було обстріляно село Новоіванівка Комишуваської громади. Люди не постраждали, але руйнування зазнали житлові будинки. Зруйновано зерносховище.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах