Російські окупанти прицільно обстріляли дитячий садок у Запорізькій області

Російські окупанти прицільно обстріляли дитячий садок у Запорізькій області.

Російські окупанти прицільно обстріляли дитячий садок у Запорізькій області. Фото: t.me/zoda_gov_ua

Події
03 серпня 2022 09:19

Розпочався 161 день повномасштабної війни РФ проти України. Ворог постійно обстрілює позиції наших військ. Яка ситуація у Запорізькій області на 3 серпня – повідомили у Запорізькій ОВА.

- 2 серпня ворог прицільно обстріляв дитячий садок селища міського типу Степногірськ. За попередньою інформацією, окупант потрапив двома снарядами до будівлі дошкільного закладу. Це вже вдруге дитсадок Степногірська стає мішенню ворога. Вперше на початку червня снаряд потрапив у двір закладу. Загалом селище селище зазнає майже щоденного обстрілу з боку військ РФ, – повідомили у ЗОВА.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Російські окупанти прицільно обстріляли дитячий садок у Запорізькій області.Російські окупанти прицільно обстріляли дитячий садок у Запорізькій області. Фото: t.me/zoda_gov_ua

Ситуація на Запорізькому напрямку суттєво за добу не змінилася. Противник основні зусилля зосереджує утриманні зайнятих рубежів. За добу ворог обстріляв позиції українських військових, використовуючи танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію.

З тимчасово окупованих територій за добу вдалося евакуювати 1253 людей. Серед них 341 – діти.

Тимчасово непідконтрольними територіями області залишаються населені пункти: Бердянського району, Мелітопольського району, Василівського району, Пологівського району (крім Орєхова та Гуляйполя).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах