Катували та зґвалтували: з'явилися подробиці вбивства дитини у Мелітополі

Катували та зґвалтували: з'явилися подробиці вбивства дитини у Мелітополі.

Катували та зґвалтували: з'явилися подробиці вбивства дитини у Мелітополі. Фото: ria-m.tv

Події
30 липня 2022 13:27

Днями у парку у тимчасово окупованому Мелітополі знайшли вбиту 13-річну дівчинку. З'явилися подробиці страшного вбивства школярки.

Як розповів мер Мелітополя Іван Федоров, окупанти загрожують батькам дівчинки та кажуть їм не коментувати та не висвітлювати той факт, що знайдено їхню дитину.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, днями у мелітопольському парку, на майданчику для вигулу тварин, собака відкопав тіло 13-річної дівчинки. Пес вирив дитячу руку із землі. За словами Федорова, перед тим, як убити дитину, її зґвалтували та катували.

- Дитину, перед тим як убити, зґвалтували та застосовували тортури. Сьогодні це справді трагічна новина. На жаль, сьогодні ми не можемо розголошувати деталі, бо доволі різна інформація йде. Але про те, що рашисти та вороги причетні до цього, свідчить той факт, що вони загрожують батькам дівчинки та кажуть не коментувати та не висвітлювати той факт, що знайдено їхню дитину. І ми ясно розуміємо, що це є трагедія. Але, на жаль, сьогодні ми не маємо доступу для повноцінного розслідування цієї справи, – зазначив Федоров.

Нагадаємо, що загиблою виявилася 13-річна Софія, яка 3 липня вийшла з дому і зникла. Додзвонитися до дівчинки батьки не могли, бо окупанти відключили у Мелітополі зв'язок.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах