Окупанти стягнули військову техніку до житлових кварталів Бердянська

Окупанти стягнули військову техніку до житлових кварталів Бердянська.

Окупанти стягнули військову техніку до житлових кварталів Бердянська. Ілюстративне фото: mlyn.b

Події
25 липня 2022 09:39

У тимчасово окупованому Бердянську російські загарбники розміщують техніку та склади боєприпасів у житлових кварталах.

– За останній тиждень, за повідомленнями наших військових, почастішали випадки, коли окупанти маскують свої склади з боєприпасами, військову техніку, розміщують їх у житлових кварталах, завозять боєприпаси під виглядом гуманітарного конвою, – зазначили у Бердянській міськраді.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зокрема велика кількість військової техніки та боєприпасів, розміщували прямо посеред житлових кварталів у мікрорайонах Азмол та Колонія.

- Просимо мешканців бути максимально акуратними і намагатися, наскільки це можливо, уникати місць скупчення військової техніки, – додали представники влади Бердянська.

Нагадаємо, російський десантний великий корабель "Саратов" українські воїни затопили в порту Бердянська ще в березні. Також ще два великі десантні кораблі отримали пошкодження – це "Цезар Куніков" та "Новочеркаськ". За даними радника голови ВП Олексія Арестовича, на БДК "Саратов" перебували 20 танків, 45 БТРів та 400 окупантів.

1 липня в порту Бердянська також чули вибухи: окупанти намагалися підняти підбитий ЗСУ десантний корабель "Саратов". Через добу вони досягли певного прогресу та підняли судно з дна моря. Але на цьому успіхи скінчилися.

Також стало відомо, що окупанти планують направити на ремонт залишки потопленого ЗСУ у Бердянську корабля "Саратов".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах