Окупанти обстрілом знищили тракторну бригаду у Запорізькій області

Окупанти обстрілом знищили тракторну бригаду у Запорізькій області.

Окупанти обстрілом знищили тракторну бригаду у Запорізькій області. Ілюстративне фото: dp.dsns.gov.ua

Події
23 липня 2022 13:28

На Запоріжжі рятувальники продовжують займатися ліквідацією наслідків російських обстрілів.

Як повідомили у ДСНС, 22 липня внаслідок попадання ракети на територію тракторної бригади фермерського господарства у Пологівському районі сталася руйнація складської будівлі загальною площею 1000 квадратних метрів із подальшим займанням покрівлі на площі 600 квадратних метрів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До ліквідації наслідків залучалися підрозділи ДСНС у складі 5 осіб особового складу та 1 одиниця спеціальної техніки, від фермерського господарства – 3 одиниці техніки, 4 співробітники.

Також минулої доби у Запорізькому та Пологівському районах піротехніки ДСНС виявили 7 одиниць касетних боєприпасів, 8 одиниць касетних кумулятивно-уламкових елементів, 4 одиниці безпечних залишків від реактивних систем залпового вогню. Усі виявлені вибухонебезпечні предмети знищили фахівці-піротехніки з дотриманням правил безпеки.

Підрозділи ДСНС перебувають у підвищеній готовності та на територіях, де продовжуються бої, після закінчення артобстрілів залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних подій.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах