Окупанти хочуть відбирати будинки та квартири у мешканців Мелітополя

Окупанти хочуть відбирати будинки та квартири у мешканців Мелітополя.

Окупанти хочуть відбирати будинки та квартири у мешканців Мелітополя. Ілюстративне фото: reuters.com

Події
23 липня 2022 12:22

У тимчасово окупованому Мелітополі росіяни влаштували місцевим жителям тотальний терор та погрожують заселити їхні будинки росіянами.

За останній тиждень окупанти все частіше обходять житлові будинки та квартири та проводять перепис населення. Про це розповів в ефірі національного телемарафону мер Мелітополя Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Дивляться, хто живе у квартирі, і особливо уважно дивляться на те, коли оформлено право власності чи договір купівлі-продажу. Все, що оформлено до 19 лютого, ворог не визнає. Каже, що забиратиме ці квартири і заселятиме у ці приміщення якихось своїх мешканців із віддалених регіонів Росії, – сказав Федоров.

Нагадаємо, що сьогодні вночі та вранці у Запоріжжі теж були чутні вибухи. За інформацією виконувача обов'язків міського голови Анатолія Куртєва, "прильотів" не зафіксовано. А гучні звуки, що їх чули запорожці вранці, долинали із Запорізького району.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах