У зоопарку Василівки народився маленький хижак: його годує собака

У зоопарку Василівки народився маленький хижак: його годує собака

У зоопарку Василівки народився маленький хижак: його годує собака - фото: t.me/izzpnews

Події
22 липня 2022 12:27

У реабілітаційному центрі для хижих тварин у Василівці народився маленький сервал – це хижа тварина сімейства котячих.

Засновник та керівник центру Олександр Пилишенко розповів, що малі народився 25 червня. З имовірністю 95 відсотків – це дівчинка. У неї спокійний та цікавий характер. Зараз вона на штучному вигодовуванні, бо три роки поспіль дитинчата кішки гинули у першу добу. Припускають, що вона має проблеми з молоком. Тому маленький сервал їсть штучні суміші, а ще його вигодовує собака, пише Індустріалка.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Пам'ятаєте Добі, собаку, яка вигодовувала у нас тигренят? А тепер її дочка Поночка вигодовує сервала, – сказав Олександр.

Також у зоопарку з десяток нових "постояльців". Центр приймає великих охоронних собак у людей, які виїжджають – це алабаї, лайки, вівчарки, хаски та інші. Також люди приносять котів, черепах, морських свинок. Нещодавно принесли земляну білку.

Загалом у Центрі реабілітації вже понад 200 звірів, з яких близько 70 – великі хижаки. На початку війни у зоопарку були пошкоджені вікна та паркан. Але тварини зараз у добрій формі. Після березня голодування не було, але раніше був випадок, коли звірі не їли вісім днів. За тиждень на м'ясо для тварин іде 28 тисяч гривень. Купити його є де, але потрібні гроші. А корм для великих папуг, на жаль, придбати у Васильку вже ніде.

Нагадаємо, що вхід до Центру для відвідувачів зараз безкоштовний. Дізнатися, як допомогти зоопарку можна тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах