12-річний хлопчик із Запорізької області показав свій зруйнований будинок

12-річний хлопчик із Запорізької області показав свій зруйнований будинок.

12-річний хлопчик із Запорізької області показав свій зруйнований будинок. Фото: facebook.com/SaveUkraine.center

Події
20 липня 2022 15:13

12-річний житель Оріхова розповів, що врятувало його родину від загибелі під час ворожого обстрілу.

Школяр Артем розповів, що до будинку, де він жив усе життя, прилетіла ворожа ракета. На щастя, у цей час родина була у сусідньому селі, повідомили у благодійному фонді "Врятуємо Україну".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Напередодні обстрілу Артем попросився додому, але його мама не пустила. У момент вибухів у будинку була кішка, яка дивом вижила після обстрілу. Хлопчик показав волонтерам розгромлений від уламків дах та зруйновану ванну кімнату.

– Я тут народився. У мене тут мешкали друзі. Раніше ми ходили з ними на річку ловити рибу... Зараз уже нічого не вдієш, – поділився хлопчик.

12-річний хлопчик із Запорізької області показав свій зруйнований будинок.12-річний хлопчик із Запорізької області показав свій зруйнований будинок. Фото: facebook.com/SaveUkraine.center

- Ще багато будинків Оріхова – раніше спокійного та затишного міста – зруйновано внаслідок агресії росіян. Ми віримо, що настане час, коли тут з'являться нові будинки, а їхні мешканці повернуться до мирного життя серед краси української природи. А поки, друзі, просимо не ризикувати власним життям та евакуюватися із зони бойових дій за першої можливості, – зазначають волонтери.

Щоб евакуюватися з небезпечних територій, можна зателефонувати на гарячу лінію БФ "Врятуємо Україну" за підтримки USAID Ukraine – USAID Україна за номером: 0 800 333 129.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах