Прийшов у військовій формі ЗСУ: із сесійної зали ВР вигнали запорізького нардепа

Прийшов у військовій формі ЗСУ: із сесійної зали ВР вигнали запорізького нардепа.

Прийшов у військовій формі ЗСУ: із сесійної зали ВР вигнали запорізького нардепа. Фото: facebook.com/volodymyr.viatrovych/

Події
18 липня 2022 17:52

Народні депутати України вигнали із сесійної зали Верховної Ради скандального нардепа із Запоріжжя Євгена Шевченка.

За словами нардепа Володимира В'ятровича, народний депутат із Запоріжжя Євген Шевченко, який хвалився дружбою з Лукашенком, прийшов на засідання Верховної Ради у військовій формі ЗСУ. Це викликало обурення частини депутатського корпусу. Від Шевченка вимагали не ганьбити форму ЗСУ та вийти із сесійної зали.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Вигнали із зали засідань ВРУ ватника та фаната самозванця Лукашенка Євгена Шевченка, який посмів одягти на себе форму ЗСУ, – написав В'ятрович.

У той же час народний депутат від фракції "Голос" Ярослав Железняк розповів деталі такої ситуації в Раді.

Він каже, що Шевченко прийшов у військовій формі, мовляв, із розвідки. Тому він отримав зауваження від колег, що у залі не треба хизуватися військовою формою, особливо під час війни. "Після певної суперечки Шевченко покинув зал, пішов переодягатися, але не повернувся, - підсумував Желєзняк.

Варто зазначити, що партія "Слуга народу" у травні 2021 року виключила зі своїх лав запорізького нардепа Євгена Шевченка через скандальні висловлювання та позицію нардепа. Зокрема, у лютому 2021 року він відвідав Всебілоруські збори.

У середині квітня депутат самовільно приїхав на зустріч до Олександра Лукашенка до Мінська та заявив, що завжди мріяв про знайомство. Також нардеп розповів Лукашенку, що того більше третини українців хочуть бачити своїм президентом. До цього він назвав Росію братньою та похвалив Путіна за статтю про Україну.

У серпні 2020 року, коли у Білорусі були активні протести, нардеп закликав вибачити Лукашенку "його гріхи". Депутат заявляв, що активісти протестують, бо їм нібито нудно.

Після широкомасштабного вторгнення Росії з'явилася інформація, що Шевченко спробував виїхати за межі України. Сам нардеп заявив, що добровільно вступив до лав ЗСУ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах