В окупованому Мелітополі небезпечно: війська РФ викрадають людей

В окупованому Мелітополі небезпечно: війська РФ викрадають людей.

В окупованому Мелітополі небезпечно: війська РФ викрадають людей. Фото: i.stopcor.org

Події
18 липня 2022 14:42

У тимчасово окупованому Мелітополі небезпечно залишатися, адже там постійно викрадають людей, котрі не підтримують російський режим.

Як заявив керівник Запорізької обласної військової адміністрації Олександра Старух, окупанти викрадають підприємців, політиків, громадських діячів, будь-кого для того, щоби взяти гроші з людей і для того, щоб налякати.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами губернатора, наразі немає безпеки на тимчасово окупованих землях.

- Людей постійно викрадають, на сьогоднішній день вже 407 осіб викрадено, це підтвердження про утримання довше за три доби. Понад 170 досі перебувають у заручниках. Це така основна форма їхньої терористичної діяльності,

Раніше ми також писали, що голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух повідомив, що близько 60% Запорізької області перебуває в окупації. Детальніше про це можете прочитати, натиснувши на посилання тут.

Нагадаємо, що Гауляйтери Запорізької області відкрито заявили про те, що вивозитимуть через Бердянський порт 100 тисяч тонн зерна. Через це люди спалюють урожай, щоб не віддавати окупантам. Докладніше про це ми писали тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах